Tjenester

Simail.no

Med Simail.no får du e-post, kontakter og avtaler både på mobiltelefoner som Android, iPhone og på nettbrett som iPad og Galaxy Tab. Systemet støtter Outlook og kan brukes på alle plattformer (Windows, Mac og Linux). - Ved bytte til ny mobil får du alle kontakter, e-post og avtaler med en gang.

Det blir slutt på tap av dine kontakter.
- Du kan få tilgang på alle dine bilder og filer via simail.no som bruker den høyeste tilgjengelige krypteringen (sikkerhet).
- Du kan lage og dele dokumenter rett fra nettleseren.


Simail.no samarbeids system synkroniserer mail, kontakter og avtaler mot Webmail Outlook mobilen, nettbrett(iPad), laptop og stasjonær PC til en hver tid. Systemet lar deg også samarbeide på dokumenter og har versjons kontroll. Simail lar deg også Dele dine filer, kalender og oppgaver med andre. Du kan også få direkte tilgang til dine filer fra så mange enheter du vil. Simail er kompatibel med alle operativsystemer, nettlesere, mobiler og nettbrett. En kan ha så mange enheter man vil pr konto koplet opp mot tjenesten.

Finansiering

Vi har gunstige leasing og finnansieringsløsninges
avtaler med DNB NOR finans.


Online backup

De fleste har en for stor tillit til sine stasjonære og bærbare PC-er. Vi har gjentatte ganger opplevd kunders frustrasjon ved å miste familiebilder mail adressebok og andre viktige filer. Derfor har vi bestemt oss for å tilby vår bedriftløsning for online backup også til private. Etter systemet er satt opp slipper du å være redd for å miste dine bilder og dokumenter igjen.

- Høyeste tilgjengelig kryptering (sikkerhet).
- Helautomatisk, ingen vedlikehold.

Neptun Online Backup er en backup tjeneste basert på et system fra Amazon S3. Med Online Backup fra Neptun kan du være sikker på at du alltid har en backup av dine kritiske data. Alle dine data blir overført på enkel og rask måte og med høy kryptering via internett til Amazon S3 sine datasentere som har ulike lokasjoner for maksimal sikker lagring av deres data.



Internett & Web

Du kan også bestille domener, web hotell og skreddersydde nettsteder direkte fra oss. Vi er fastname.no partner og har konkurransedyktige priser på domener og server plass (web hotell). Vår prosjektleder kan sammen med deg som kunde sette sammen det nettstedet du ønsker deg. Vi samarbeider med dyktige web designere og data utviklere, som leverer alt fra proffesjonelle nettsteder med backoffice løsning til skreddersydde programerte dataløsninger. Vi har selvfølgelig meget gunstige priser på slike oppdrag. - Domener og server plass, gratis første året (grunnpakke). - Nettsteder slik du vil ha dem.