* Produkter - Skagerak IT

Drift & Support

Virtuell client/server park

Vi hjelper deg og din bedrift ut i nettskyen. Du slipper ansvaretmed å drifte en server og håndtere eller passe på arbeidstakeres backup. Du vil spare både tid og penger på å flytte driften ut i nettskyen. De aller fleste bedrifter møter i dag en dramatisk økning på Internett relaterte oppgaver. Den mest åpenbare forbedringen er jo selvfølgelig at din bedrift blir steds uavhengig og man kan jobbe fra hvor man vil.
- Hele bedriftens nettverk tilgjengelig over alt.
- Kostnads effektiv arbeidsmetode.
- Lokale og nettverks skrivere blir automatisk tilknyttet uansett hvor du er.
- Overlat deres it drift til oss og konsentrer dem 100% om deres arbeids oppgaver.


Salg av maskinvare og rekvisivta

Vi har god produktkunnskap og velger å selge produkter med utvidede garantiordninger. Vi mener også at vi har evne til å velge riktige produkter for å best mulig å tilfrestille våre kunders behov. Vårt mål er alltid stabile gode produkter med minst mulig feil og nedetid. Vi har også god erfaring på å få til en helhetlig gjennomføring av bedriftens datapark.

- 10 års erfaring i Grenland.
- Mye kunnskap om maskinvare.
- Nøye på produktkvaliteten vi bestiller.


Data support og drift

Vi har lang erfaring med PC/server, skrivere, trådløst/kabletnettverk, både til private og bedrift. Har du ett problem hjelper vi deg å løse det. Vi utfører også gratis gjennomgang av den enkeltes bedrifts behov. Vårt satsings område er personlig service og tilstedeværelse.

- Konsulent oppdrag.
- Være vår kundes it avdeling
- Gode referanser.Service verksted

Vi tar imot service på stasjonære og bærbare datamaskiner samt tilhørende utstyr. Vårt godt etablerte serviceverksted hjelper deg om du er privatperson eller bedrift. - Faste priser på de fleste oppgaver samt forhåndspris om ønskelig. - Vi har også kvalifisert personell for hardware service på bærbar pc.


Trådløst, linjer og telefoni

Vi leverer trådløst brebånd med god dekning i hele skandinavia fra vår samarbeidspartner ice.net. Vi har utstyr på lager. Vi er leverandør av Ventelos produktspekter som omfatter fiber datalinjer, adsl/shdsl linjer, mobiltkontor , 3G og telefoni. Vi er om nødvendig din kontakt mot våre linje leverandører. Våre teknikkere kan også gjøre installasjoner av kabler og trådløse løsninger hos våre kunder.